Ny hjemmeside med support

Siger H1, H2, UI, UX, osv. dig ikke noget som helst? Og skal du have en ny hjemmeside? Fortvivl ej! Du bruger helt sikkert din tid, hvor den giver bedst værdi i din virksomhed, men samtidig forstår du udemærket vigtigheden af din tilstedeværelse på nettet for dine kunder og din virksomhed.

Du er landet det helt rigtige sted – hos VistaWeb leverer vi skræddersyede, profesionelle hjemmesider, som udgør det digitale visitkort for din virksomhed.

Få hjælp til en ny hjemmeside

Mand der er kontaktperson til en ny hjemmeside

Hos VistaWeb får du altid

  • Personlig Rådgivning
  • Unikt design
  • 1 års support inkluderet
  • Grundlæggende SEO
  • En fast kontaktperson
  • Responsivt design
  • Ejerskab over din hjemmeside

Lad os tage en snak

Se eksempler på priser og muligheder for betaling nederst på siden

Dame udøver support på ny hjemmeside via telefon

Ny hjemmeside med 1 års support inkluderet

Når du er tilfreds og din nye hjemmeside er overleveret, får du samtidig ansvaret for den. Som med mange andre ting, der er nye eller som ikke er ens spidskompetence, kan det godt være en anelse angstprovokerende med en helt ny hjemmeside. Derfor inkluderer vi altid 1 års support.

Skulle du være i tvivl om det mindste vil du altid have muligheden for at ringe til os alle hverdage mellem 10 og 16. Med support inkluderet, kommer du aldrig til at stå i en situation, hvor din nye hjemmeside ikke fremstår 100% professionel.

Ny hjemmeside i unikt design

Der er mange overvejelser at gøre sig, når man skal lave et webdesign. Men hvad er det vigtigste? At man har så mange fede designelementer på siden som muligt? Eller at guide dine kunder det rigtige sted hen gennem lækkert design og de rigtige placeringer af call to action?

Når vi laver en ny hjemmeside er designet altid lavet i samråd med dig som kunde. Det kan være du har meget eller lidt input, men for os er det vigtigste at vi sammen får skabt et design der passer din virksomhed og ikke mindst dine kunder. Derfor starter vi også alle samarbejder med et opstartsmøde, hvor vi drøfter ønsker, tanker og idéer og hvordan disse kan implementeres i dit nye webdesign.

Her kan du læse mere om hvorfor designet af din hjemmeside (engelsk) er vigtig!

Lysende pære repræsenterer en ide
Personlig rådgivning af ny hjemmeside ved et bord

Personlig hjemmesiderådgivning

Når du skal have en ny hjemmeside er der mange ting der skal overvejes. Hvis spørgsmålene ikke allerede har meldt sig, gør de det nok inden længe. Men er det så de rigtige spørgsmål du stiller?

Det kan være svært at vide, om man har stillet nok spørgsmål og om det er overhovedet de rigtige. Processen kan for mange virke uoverskuelig og langsommelig – især hvis det hele skal foregå over mail eller telefon. Hos VistaWeb vil vi altid gerne mødes ansigt til ansigt med vores kunder, fordi vi tror på, at det sikrer det bedste samarbejde og skaber tryghed for vores kunder. For os er det vigtigt at møde mennesket bag virksomheden, så vi opnår en dybere forståelse for dig og din forretning.

Ny hjemmeside med basis SEO inkluderet

Når vi bygger din hjemmeside, sørger vi for at udføre de mest grundlæggende SEO-optimeringer. Det er super vigtigt at grundstene er på plads, så det ikke er noget der skal laves senere i din digitale rejse.

SEO afgørende at have styr på, når din nye hjemmeside går i luften, da din virksomhed skal være synlig, når dine kunder søger på din virksomhed eller dine produkter eller ydelser. SEO er en langsigtet strategi, og er derfor også i vores optik en disciplin man bør gå i gang med fra starten, da behovet i de flestes tilfælde melder sig på banen før eller siden. Så om du vælger os eller andre, så sørg for at tænke SEO ind i processen når du skal have en ny hjemmeside.

SEO lup
Mand der er kontaktperson til en ny hjemmeside

En fast kontaktperson​

Så snart vi har holdt det indledende møde om din hjemmeside, vil du have mødt din faste kontaktperson, som vil være tilknyttet dig resten af tiden. 

For os er det vigtigt, at det er nemt og lige til for dig at komme i kontakt med os, så snart der melder sig et spørgsmål, en kommentar eller et ønske. Når du ringer eller skriver til os, er det den samme person du får fat i hver gang. Det er nemlig din kontaktperson der kender dig, din virksomhed og planen for din hjemmeside bedst.

En ny hjemmeside skal have responsivt webdesign

Vi sørger for, at din hjemmeside fungerer korrekt på alle enheder, så dine kunder altid ser den bedste version af dit digitale visitkort – uanset om de besøger den fra computer, tablet eller smartphone.

Hvis din hjemmeside ikke vises rigtigt på alle enheder, går det både ud over din placeringer på søgemaskinerne, dit salg og dine kunders oplevelse af din virksomhed. Hos VistaWeb laver vi ikke tingene halvt, så derfor bliver din nye hjemmeside altid leveret i responsivt design. Det er vigtigt at tænke et responsivt design ind i designet af en ny hjemmeside.

Her kan du læse mere om hvorfor et responsivt design (engelsk) er vigtigt for dig!

Responsivt design af ny hjemmeside
Nøglerne til en ny hjemmeside

Du ejer selv din nye hjemmeside

Hvorfor siger vi det? Fordi det ikke nødvendigvis er en selvfølge. For mange “billige” og gratis hjemmesider, er der tit forbehold skrevet med småt, der er værd bide mærke i. Ejer du ikke selv domæne eller indhold har du ikke heller fuld kontrol over det. Det vil sige, at du begrænser dine muligheder for at udvikle, lave om og styre hvordan din virksomhed skal fremstå på nettet. Ved gratis hjemmesider vil der oftest blive vist reklamer på din side, som du ikke vil have gavn af.

Når du betaler for en hjemmeside hos VistaWeb ejer du altid selv domæne, indhold og billeder. Det vil sige, at du altid selv har fuld kontrol over din hjemmeside.

Priser & muligheder

Vi forstår at hver virksomhed er unik og har forskellige behov, og derfor er vores priser og betalingsmuligheder altid fleksible. For at matche vores skræddersyede løsninger, tilbyder vi også skræddersyede betalingsordninger.

Som kunde hos VistaWeb har du mulighed for at betale den samlede pris på én gang eller dele betalingen ud over 12 måneder. 

Du bestemmer, hvad der passer bedst til din virksomhed.

Priseksempel på basis hjemmeside

Per måned 417,-

Altid inklusiv:

– 1 års support

– Forside

– Kontaktside

– Op til 10 undersider

– Grundlæggende SEO

– Unikt design

– Fast kontaktperson

– Responsivt design

– Fuldt ejerskab

Min. pris 13.999 kr.

Per måned 524,-

Altid inklusiv:

– 1 års support

– Forside

– Kontaktside

– Op til 10 undersider

– Grundlæggende SEO

– Unikt design

– Fast kontaktperson

– Responsivt design

– Fuldt ejerskab

Min. pris 14.287

Per måned 649,-

Altid inklusiv:

– 1 års support

– Forside

– Kontaktside

– Op til 10 undersider

– Grundlæggende SEO

– Unikt design

– Fast kontaktperson

– Responsivt design

– Fuldt ejerskab

Min. pris 14.787,-

Per måned 774,-

Altid inklusiv:

– 1 års support

– Forside

– Kontaktside

– Op til 10 undersider

– Grundlæggende SEO

– Unikt design

– Fast kontaktperson

– Responsivt design

– Fuldt ejerskab

Min. pris 15.287,-

Per måned 899,-

Altid inklusiv:

– 1 års support

– Forside

– Kontaktside

– Op til 10 undersider

– Grundlæggende SEO

– Unikt design

– Fast kontaktperson

– Responsivt design

– Fuldt ejerskab

Min. pris 15.787 kr.

Alle priser er ex. moms

Er der noget du stadig er i tvivl om?

Hiv fat i os på telefon eller mail!

Er du mere til en samtale hvor vi kan se hinanden i øjnene, så er vi altid klar på en kop kaffe. Kontakt os, så vi kan finde tid til et uforpligtende møde.