Hvorfor bruge Google Ads?

Vil du gerne være mere synlig på Google? Vil du kun betale når folk klikker på din annonce og samtidigt kunne måle hvor effektiv din annonce er? Vil du gerne kunne påvirke hvor i din din kundes købsrejse, de skal se dit produkt?

Kan du svare ja til bare en enkelt af overstående, så kan Google Ads være vejen frem, og vi er klar til hjælpe dig!

Mand der er kontaktperson til en ny hjemmeside

Hos VistaWeb får du altid

  • Personlig Rådgivning
  • En fast kontaktperson
  • Din virksomhed i fokus
  • Mest muligt ud af dine annoncekroner
  • En skræddersyet løsning til din virksomhed

Lad os tage en snak

Succes med Google Ads

VistaWeb har igennem tiden haft stor succes med at opsætte og optimere annoncer på Google. Google er verdens mest brugte og samtidigt største søgemaskine, hvorfor det både er et relevant og effektivt sted at annoncere. Vi har hjulpet en lang række andre virksomheder med Google AdWords og er selvfølgelig også klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

Google Ads og SEO

Hos VistaWeb har vi og vores kunder gode erfaringer med at kombinere SEO med Googleannoncering. Den kombination medfører, at din virksomhed både bliver vist med en betalt annonce, men også med dit normale søgeresultat. Vores erfaringer viser, at det er med til at skabe en større tillid ved forbrugeren. På den måde vil du som udgangspunkt også opleve en højere konvertering og dermed et større antal besøgende på din hjemmeside.

Google Ads Kvalitetsscore

Google arbejder med såkaldte klikpriser, når det kommer til annoncering. Det betyder, at du som virksomhed betaler et beløb hver gang, der bliver klikket på dine Google-annoncer. Det betyder dog ikke at jo mere du betaler, jo højere kommer du op – Google arbejder med kvalitetsresultater, som betyder, man også bliver bedømt udfra kvaliteten af ens annonce. Hos VistaWeb hjælper dig med at ramme den helt rigtige klikpris og kvalitet, så du får det optimale ud af dine annoncekroner på Google.

Er der noget du stadig er i tvivl om?

Hiv fat i os på telefon eller mail!

Er du mere til en samtale hvor vi kan se hinanden i øjnene, så er vi altid klar på en kop kaffe. Kontakt os, så vi kan finde tid til et uforpligtende møde.