Lad os hjælpe dig igang med Facebook-annoncering

Lad os tage en snak om hvad der er behov for i din virksomhed! For nogle er det indholdsstrategien vi skal kigge på, andre skal have et eftersyn af deres annoncer, andre skal have et 360 graders eftersyn. Uanset hvad, så er vi klar til at tage en uforpligtende snak med dig om din virksomheds muligheder og potentiale på Facebook.

Uanset hvad I tænker i vil med jeres virksomhed på Facebook, så lad os se på det hele sammen!

Få hjælp til din Facebookannoncering

Mand der er kontaktperson til en ny hjemmeside

Hos VistaWeb får du altid

  • Personlig Rådgivning
  • En fast kontaktperson
  • Din virksomhed i fokus
  • Mest muligt ud af dine annoncekroner
  • En skræddersyet løsning til din virksomhed

Lad os tage en snak

Hvorfor Facebook?

Vi anbefaler til enhver tid at alle virksomheder sørger for, at kigge på hvilket potentiale annoncering og tilstedeværelse vil have at sige for deres virksomhed. Mulighederne på Facebook er mange. Der er bla. mulighed for at oplyse om hvad virksomheden beskæftiger sig med, hvor denne er placeret, hvordan eksempelvis åbningstider er og anden relevant information. Derudover er der rig mulighed for at udgive nyheder, som følgerne af Facebooksiden kan læse.

VistaWeb har flere års erfaring med oprettelse samt opdatering af Facebooksider og er klar til at hjælpe dig og din virksomhed med det samme. Det er nemlig vigtigt at dette gøres skarpt og korrekt, så din virksomhed altid fremstår professionel udadtil.

Facebookannoncering for din virksomhed

Hos VistaWeb er vi specialister indenfor både profilering samt annoncering på Facebook. Størstedelen af de danske forbrugere har i dag en personlig profil på Facebook, som indeholder en række relevante informationer. Derfor kan virksomheder nå ud til meget specifikke målgrupper via Facebookannoncering. På den måde kan der skabes yderst tilfredsstillende resultater via denne markedsføringskanal. Det kræver dog at din virksomhed har en Facebookside, for at kunne annoncere på Facebook. Vi hjælper jer med både opsætning af Facebookside samt annonceringen.

Hos VistaWeb har vi som sagt stor ekspertise indenfor Facebookannoncering. Vi har igennem tiden skabt fantastiske resultater, og er klar til at gøre det samme for dig og din virksomhed. Facebookannoncer er ekstremt effektive, hvis disse opsættes korrekt – og det hjælper vi dig med.

Facebook annoncering

Som tidligere nævnt har din virksomhed mulighed for at ramme en helt specifik målgruppe med annoncering på Facebook. Facebooks registrerer nemlig blandt andet brugernes geografiske placering, sprog, uddannelse, alder, køn, interesser og meget mere. Det betyder at du har mulighed for at vælge præcis hvem der skal se netop dine annoncer på Facebook.

Er der noget du stadig er i tvivl om?

Hiv fat i os på telefon eller mail!

Er du mere til en samtale hvor vi kan se hinanden i øjnene, så er vi altid klar på en kop kaffe. Kontakt os, så vi kan finde tid til et uforpligtende møde.